2016-03-18 01:12:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Rengeteg energiája van

Napi horoszkóp március 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Szellemileg és fizikailag is nagyon jó formában van, most sikerre viheti a terveit. Figyeljen oda a felületesnek tűnő csevegésekre is, mert most értékes információk birtokába juthat, ha elég szemfüles.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében van. Fokozott szellemi energiák és aktivitás jellemzi ezt az időszakot. Ha tisztában van vele, mit akar, akkor képes lesz érthetően és kellő nyomatékkal hangot adni a véleményének. Az azonban fontos, hogy másokat is meghallgasson, különben könnyen sértődés lehet a dologból.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Egy barátja révén egy fontos lehetőséghez juthat, ami hosszú távon is befolyásolja a sorsát. Ne szalassza el az alkalmat!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében van. Készítse fel magát egy megerőltető munkanapra, melynek során minden állandóan változik, és bizonyos dolgokat többször is el kell végeznie. Az este már nyugalomban telik.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ha túl sok mindent tervez, akkor sajnos elkerülhetetlen a csalódás… Jobb, ha szerényebb célokat tűz ki maga elé, és sorra veszi a feladatokat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében van. Nagyszerű alkalom nyílik arra, hogy új üzleti vállalkozásba kezdjen. Fontos viszont, hogy jól válassza meg a partnerét, vagy a munkatársait, különben kudarcba fulladhat a dolog.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Sok idejét elveszik a határidős munkák. Szerencsére nem veszíti el a fejét, még a kollégáit is meg tudja nyugtatni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Rengeteg energiája van ma, remek ötletei, meglátásai lehetnek. Mindenféle pénzügyi tranzakcióra alkalmas a mai nap, mert most váratlan szerencse érheti a pénzügyekkel kapcsolatban.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ma a pozitív eseményeket hirtelen váltják a kevésbé jó hírek, és ön sokszor nem is tudja, hogy sírjon vagy nevessen… A családi viták gyorsan elcsitulnak. Egészsége tökéletes, de sohasem árt egy alapos vizsgálat, csupán önmaga megnyugtatására.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében van. Nagyon fogja élvezni mások társaságát és vidámságával magához vonzza az embereket. Egy kis ravaszsággal most könnyebben elérheti a célját, és a többiek is értékelni fogják, hogy használja az eszét.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold az Oroszlán jegyében van. Szinte mindenkivel szemben meleg, baráti érzéseket táplál és egy új szerelmi kapcsolat is kialakulhat ennél a bolygóállásnál. Használja ki az alkalmat, menjen társaságba!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az oroszlán jegyében van. Ma nehezére esik a csapatmunka, idegesíti mások állandó fecserészése. Ha teheti, dolgozzon inkább egyedül! Ideális a mai nap arra, hogy új feladatokba fogjon, különösen, ha az valamilyen fizikai aktivitással is együtt jár.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: